Doe mee als bedrijf

Kies voor een sportieve manier van teambuilding en daag je collega’s uit voor de Rugzakrun

Je kunt ook als bedrijf een bijdrage leveren aan de Rugzakrun. Dat kan in de vorm van sponsoring, de adoptie van een rustpunt of door met een bedrijfsteam mee te lopen

Trotseer jij samen met je collega’s uitdagende heuvels in een bosrijke omgeving en dat met een paar kilo zand op je rug? De Rugzakrun kost doorzettingsvermogen, maar is zo waardevol. Met jullie inspanning overwin je niet alleen het parcours, je helpt meteen ruim 2 miljoen Nederlanders met een handicap. 

Mensen met een beperking tonen dagelijks doorzettingsvermogen om te doen wat voor velen zo vanzelfsprekend is. Daarom leg je tijdens deze unieke run 3, 10 of 21 kilometer af met een rugzak vol zand. Of je het parcours vol obstakels en belevenissen nu wandelt, rent of rolt, samen verschijn je aan de start. Met elkaar gaan we de uitdaging aan en zamelen we geld in om doorzetters met een handicap dichterbij hun dromen te brengen.

Deelnemen als bedrijfsteam kost 500 euro per team (excl. btw). Je krijgt hiervoor: 

  • 10 startbewijzen (min. 5 deelnemers per team)
  • Gratis rugzak 
  • Een geweldige dag vol teamspirit
  • Teamfoto voorafgaand aan de run
  • Vermelding van bedrijfslogo op bedrijvenpagina
  • Een plek in het bedrijfsklassement

Neem voor meer informatie en andere mogelijkheden contact op met Ilja Tersteeg via zakelijk@rugzakrun.nl of 030-2363777.

Meedoen met bedrijfsteam        Sponsor worden