Doe mee voor doorzetters met dromen!

Iedereen kan meedoen aan de Rugzakrun. Of je nu een getrainde loper bent of niet, jong of oud, een handicap hebt of niet. De Rugzakrun is een uitdagende run voor een goed doel! Niet alles in het dagelijks leven is vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen met een handicap: een broodje smeren, veters strikken, de stoep op- en afgaan, vrienden maken, naar een festival gaan, sporten, muziek maken... Zij tonen dagelijks doorzettingsvermogen om gewone dingen te ondernemen of voor elkaar te krijgen. 

Daarom organiseren we de Rugzakrun. Om voor één dag óók met een rugzak te lopen. Om grenzen te verleggen. Mentaal en fysiek. En...belangrijker nog: om geld in te zamelen zodat we vriendschappen mogelijk kunnen maken voor mensen met een handicap. En zodat we festivals toegankelik kunnen maken. Iedereen moet kunnen meedoen!

Doe mee en vraag je familie, vrienden of collega's om mee te doen of jou te steunen. Je kunt je individueel inschrijven, maar ook als team. Inschrijfgeld per afstand*

 3  km € 15,-
10 km € 35,-
21 km € 35,-

*Het inschrijfgeld is inclusief de rugzak t.w.v. € 15,- die je draagt tijdens de run. Deze krijg je er bij alle afstanden gratis bij. 

Schrijf je nu in!