Waarom de rugzak?

Tijdens de run draagt iedereen een rugzak. De rugzak staat symbool voor het doorzettingsvermogen van jou, je partner, vriend of familielid met een handicap om de gewone, vanzelfsprekende dingen voor elkaar te krijgen. Iedere dag weer. Tijdens de Rugzakrun verleggen we met elkaar onze grens. En om het nog uitdagender te maken kan je kilo's zand in je rugzak scheppen, hoeveel is helemaal aan jou. Een mooie uitdaging is om je bijvoorbeeld per kilo zand te laten sponsoren door je familie en vrienden. De toffe outdoor rugzak ontvang je gratis bij inschrijving.

Waar gaat het geld naartoe?

Te veel mensen met een handicap voelen zich regelmatig eenzaam of buitengesloten. Omdat ze niet met alles mee kunnen doen. En omdat vriendschap sluiten voor iemand met een handicap soms net even wat lastiger is. Met de Rugzakrun zamelen we geld in voor ons [Buddies] programma, waarmee we vriendschappen mogelijk maken. En voor toegankelijke festivals. Omdat iedereen altijd en overal moet kunnen meedoen! 

Samen staan we op 27 september aan de startlijn. Stoer, klaar voor de uitdaging, om geld op te halen vriendschap en meer toegankelijkheid. Doe je mee? 

Schrijf je nu in!