Waarom de rugzak?

Tijdens de run draagt iedereen een rugzak. De rugzak met zand staat symbool voor het doorzettingsvermogen van jou, je partner, vriend of familielid met een handicap om de gewone, vanzelfsprekende dingen voor elkaar te krijgen. Iedere dag weer. Tijdens de Rugzakrun verleggen we met elkaar onze grens. Hoeveel kilo zand je in je rugzak schept, dat is helemaal aan jou. Een mooie uitdaging is om je bijvoorbeeld per kilo zand te laten sponsoren door je familie en vrienden. De toffe outdoor rugzak ontvang je gratis bij inschrijving.

Met het geld dat we inzamelen, helpen we ruim 2 miljoen Nederlanders met een handicap die dagelijks hun grenzen verleggen om hun dromen te bereiken. Hele gewone dromen. Zoals Teun (12), met het syndroom van Apert, die al jaren droomt van een voetbalteam en eindelijk voor het eerst in zijn leven op voetbal kan. Of Daan (29) die dankzij vernieuwde revalidatietechnieken zijn studie weer voorzichtig oppakt na ernstig hersenletsel door een scooterongeluk. Hij droomt ervan om in 2022 de marathon van New York te lopen.

Samen staan we op 17 mei met Teun en Daan aan de startlijn. Stoer, klaar voor de uitdaging, om geld op te halen voor doorzetters met dromen!

Schrijf je nu in!