Wat is er te doen?

Activiteiten

Vanaf het terrein van het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn starten de deelnemers aan de unieke Rugzakrun. Op het terrein is de hele dag van alles te doen. Er is muziek en er is een foodtruck aanwezig voor een hapje en een drankje. Bovendien kunnen de kinderen leuke activiteiten doen.

Verder zorgen we voor lekkere koffie en voldoende toegankelijke toiletten. Dus neem vooral je partner, vrienden en familie mee om je aan te moedigen en toe te juichen. 

 

Bereikbaarheid

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

 

Routebeschrijving

De startlocatie is vanaf Utrecht makkelijk te bereiken via de A27 richting Arnhem/Den Haag ->  A12 -> N227 richting Maarn/Doorn. Vanaf de richting van Den Bosch is de locatie bereikbaar via de A2 richting Amsterdam/Utrecht -> A27 richting Almere/Utrecht -> A12 richting Arnhem -> N227 richting Maarn/Doorn

 

Reisinformatie openbaar vervoer 

Vanaf Utrecht Centraal zijn er twee mogelijkheden:

1. De trein richting Driebergen-Zeist vanaf spoor 1. Vanaf het station Driebergen-Zeist is het 5 minuten lopen naar Bushalte Station Driebergen-Zeist. Let op! De overstap tijd is maar 5 minuten. Vanaf hier kun je de Syntus Bus 50 richting Wageningen nemen en uitstappen bij Bushalte Berkenweg in Doorn. Daarna is het nog 6 minuten lopen naar de startlocatie. 

2. Neem de Syntus Bus 50 richting Wagingen vanaf perron C4 van de Bushalte CS Jaarbeurszijde. Stap uit bij de Bushalte Berkenweg in Doorn. Vanaf hier is het nog 6 minuten lopen naar de startlocatie.

Met elkaar maken we er een geweldige dag van!