Team Teis

Marijke Knauff

( Lid van team: Team Teis )

van totaal € 350 (28%)

Hardloopschoenen aan en meedoen aan een trailrun vind ik fantastisch! En dat dat nu ook mogelijk wordt gemaakt met deze rugzakrun voor bijvoorbeeld mijn vader (hierbij de uitdaging om mee te doen 😄) die mee kan doen op zijn zitfiets ‘t mannetje’, dat is natuurlijk ontzettend leuk! En samen sporten met onze drie jongens waaronder onze zoon Teis die geboren is met een korte arm. Voor hem is de ‘rugzak’ niet altijd te zien aan hem, omdat hij als 5 jarige alles meedoet, maar toch zal deze gevuld raken in de toekomst en daarom loop ik graag mee deze 10 km met een rugzak op mijn rug! Wil je mijn Team Teis supporten? Doneer dan een bedrag naar keuze, alvast ontzettend bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 13-10-2019 | 23:23 Prachtig doel Marijke! Jij hebt mij een tijd geholpen met Bootcamp, nu help ik jou een klein beetje met dit geweldige doel. Succes! Groeten Marlous
€ 10 08-10-2019 | 12:15 Super dat je dit doet en Teis is een kanjer!
€ 80 07-10-2019 | 20:03