Those who win are those who think they can

Eva Vennink

( Lid van team: Runnin' & Rollin' )

Qr
van totaal € 500 (17%)

Samen met Anemoon ga ik deze uitdaging aan. Sinds vier jaar begeleid ik Anemoon, een enthousiaste meid die houdt van actieve bezigheden. Onze gemeenschappelijk interesse in sporten en bewegen maakt dat we er vaak op uit gaan en sportieve activiteiten ondernemen. Samen werken we aan doelen en dit jaar hebben we er een nieuwe ambitie bij, 21 kilometer volbrengen!

Anemoon laat CRPS niet in de weg zitten om te doen waar ze plezier in heeft. In de afgelopen jaren heeft zij mij al meerdere malen verrast met haar doorzettingsvermogen en positieve instelling. De Rugzakrun sluit dan ook goed aan bij haar kracht, het denken in mogelijkheden.    

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 85 27-02-2020 | 22:18