Dromen op wielen

Bloem Damen
van totaal € 250 (28%)

Met het geld dat we tijdens deze run inzamelen, worden mensen met een handicap geholpen hun sportieve dromen waar te maken.

Hele gewone dromen. Zoals Teun (12), met het syndroom van Apert, die al jaren droomt van een voetbalteam en eindelijk voor het eerst in zijn leven op voetbal kan. Of Daan (29) die dankzij vernieuwde revalidatietechnieken zijn studie weer voorzichtig oppakt na ernstig hersenletsel door een scooterongeluk. Hij droomt ervan om in 2022 de marathon van New York te lopen.

Sport en beweging is voor iedereen belangrijk. Een handicap kan en mag geen belemmering voor sportieve activiteiten betekenen. Er zijn altijd mogelijkheden, soms op een andere manier, soms met behulp van de juiste hulpmiddelen. Om sporten voor minder validen mogelijk te maken is geld nodig. Daarom rol ik op 17 mei, samen met Teun en Daan en hopelijk vele anderen, over de startlijn. Stoer, klaar voor de uitdaging, om geld op te halen voor doorzetters met dromen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 08-10-2019 | 17:53
€ 25 08-10-2019 | 12:27
€ 30 08-10-2019 | 08:58