De meest unieke run van 2020 verplaatst naar 27 september!

 

De Rugzakrun is de meest exclusieve en tegelijkertijd inclusieve run van 2020. Je start en finisht bij het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg in Doorn en volgt een parcours vol belevenissen in een prachtige bosrijke omgeving met een rugzak! Vanwege de verschillende afstanden en de vlakke ondergrond is deze run voor ie-de-reen toegankelijk en haalbaar. Ook voor jou! Wedden?

Samen met mede-doorzetters ren, rol of wandel je op zondag 27 september 3, 10 of 21 kilometer. Samen leggen we hetzelfde parcours af. Samen gaan we de uitdaging aan.

Waar doen we het voor?

Teveel mensen met een handicap voelen zich regelmatig eenzaam of buitengesloten. Omdat Nederland nog lang niet overal toegankelijk is. En omdat vriendschap sluiten voor iemand met een handicap soms net even wat lastiger is. Met de Rugzakrun zamelen we geld in voor ons [Buddies] programma, waarmee we vriendschappen mogelijk maken tussen mensen met en zonder handicap. En voor een toegankelijker Nederland, te beginnen bij muziekfestivals en evenementen. Omdat iedereen overal en altijd moet kunnen meedoen!  

Ja, ik loop mee        Waarom de rugzak?

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (16%)

Startdatum

Bekijk alle

Rugzakrun verplaatst

24-03-2020 | 07:52  Het coronavirus raakt ons allemaal. De afgelopen dagen zijn ook wij daarom op zoek gegaan naar een nieuwe datum voor de Rugzakrun. De nieuwe datum wordt 27 september. Vol goede moed en enthousiasme gaan we verder met onze voorbereidingen om deze unieke run tot een groot succes te maken. Bijkomend voordeel: Meer tijd om sponsors te werven Meer tijd om te trainen Meer tijd om vrienden, familie en collega’s te mobiliseren om mee te doen   Voor jullie allemaal: blijf gezond, steun elkaar en houd de moed erin.
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Ward

06-04-2020 | 15:51 Aan: Ward @ Team Guido